Reloader - Alltid laddad

Vi har ju märkt att telefonerna har tagit över våra liv, främst ser vi det på våra ungdomar men om sanningen ska fram även på oss vuxna.

Och det är inte så konstigt.

Idag lever vi på social medier, överallt och hela tiden.

Vi tar semesterbilder, bilder på mat, selfies, vi delar inlägg, vi svarar på andras inlägg och vi gör det hela tiden på social medier som Facebook, Instagram, Snapchat bland annat.

Tillgängligheten kräver att vi hela tiden ska kunna vara nåbara men med det kommer också en baksida, batterikapaciteten.
Batteriet i telefonen klarar inte av en hel dag, den klarar knappt av en halvdag vilket medför att vi behöver ladda upp den lite oftare än bara en gång per dag.

Överallt ser man hur folk letar efter uttag för att kunna ladda sina telefoner, på restauranger, caféer, på båtarna, i vänthallar på flygplatser, ja överallt faktiskt.

Vi startade upp under hösten 2015.

Vi insåg behovet av att kunna ladda sin telefon samtidigt som man kan använda den och därför tog vi fram Reloader. När man sitter och surfar runt och hittar butiker på nätet så försvinner snabbt batteritiden, vi märkte det när vi kikade på golfprodukter hos HappyAlba, som vi gärna slår ett slag för.
På så sätt kan du ha telefonen vid bordet, ladda den och göra det du ska, inte alltid det mest social mot sina kompisar på plats men faktum är att det är den tid vi lever i just nu.

Du som företagare och ägare till enheten erbjuder denna tjänst och kan samtidigt via menydelen få fram information till din kund, visa din meny om du är en restaurang, en drinklista, dagens erbjudande, ren information eller kanske bara reklam. Det enda du behöver göra är att ha ett papper i A5-format som du klämmer fats i menydelen.

På så sätt kan du med säkerhet locka fler kunder, det här är stället där man kan ladda sin telefon samtidigt som man väntar på sin tid hos frisören, tar en fika, eller, ja jag tror du har fattat grejen med den.

Stäng meny